------------------------ Publicații și proiecte - Clinica ORL Sarafoleanu ------------------------

Prin personalul propriu și colaboratori, Clinica este implicată în publicarea de tratate naționale și internaționale (Tratat de chirurgie, Volumul I Otorinolaringologie, Tulburările senzitivo-motorii în otorinolaringologie, Tulburările de deglutiție – toate publicate în  Editura Academiei Române, Pediatric ENT Infections, All Around the Nose – publicate la Editura Springer),   editarea revistei Societății Române de Rinologie „Romanian Journal of Rhinology”, cu Board Editorial internațional, publicată în limba Engleza, cu un ritm de apariție de 4 numere/an.

De asemenea, personalul clinicii este implicat în organizarea de workshop-uri, demonstrații chirurgicale și cursuri în domeniul rinologiei, laringologiei, tulburarilor respiratorii în somn și vestibulogiei.

Unii din medicii clinicii sunt și membri fondatori ai Societății Române de Rinologie (www.rinologie.ro), înființată în 2010, societatea de profil ORL cu un mare număr de membri din țară și străinătate și membri de onoare de prestigiu internațional care editează Romanian Journal of Rhinology, revistă indexată în Baze de date Internaționale – www.rjr.ro.

Clinica are relații internaționale cu Societatea Europeană de Rinologie, Confederația Societăților Europene de ORL și Uniunea Europeană a Medicilor Specialiști ORL (unde Romania este reprezentată de Prof. Dr. Codruț Sarafoleanu)