------------------------ Publicații și proiecte - Clinica ORL Sarafoleanu ------------------------

Prin personalul propriu și colaboratori, Clinica este implicată în publicarea de tratate naționale și internaționale (Tratat de chirurgie, Volumul I Otorinolaringologie – Editura Academiei Romane 2012),   activitate publicistică – „Romanian Journal of Rhinology”, revista Societății Române de Rinologie, cu Board Editorial internațional, publicată în limba Engleza, cu un ritm de apariție de 4 numere/an.

De asemenea, personalul clinicii este implicat în organizarea de workshop-uri, demosntrații chirurgicale și cursuri în domeniul rinologiei, laringologiei si vestibulologiei.

Medicii clinicii sunt si membrii fondatori ai Societatii Romane de Rinologie, infiintata in 2010, societatea de profil ORL cu cel mai mare numar de membrii din tara (234 membrii cotizanti) si care editeaza Romanian Journal of Rhinology, indexata in Baze de date Internationale – www.rinologie.ro

Clinica are relații internaționale cu Societatea Europeană de Rinologie prin Prof. Dr. Codruț Sarafoleanu și colaborări în cercetare în domeniul patologiei de căi respiratorii superioare cu Universitatea de Medicină din Edinburgh (Univeristate aflată în top 10 mondial), Siena si Roma.